<bgsound src="http://adiwenatb.googlepages.com/Fastball-Outofmyhead.mp3" loop="1"></bgsound>

:: NgGaK PaKe RiBuT !! ::

Saturday, May 09, 2009

:: Terdepan, Terpercaya, Tumbuh Bersama Anda ::

Hello everybody!!! "Jumpa lagi.. dengan Tantri disini" *nada mesi pun mengalun*

Ini postingan pertama setelah nggak produktif beberapa waktu... hmmm yup i'm in a new life teman2. Bisa dibilang i'm in a lost word meskipun nggak ada lagi dinosaurus yg idup di sini... hehehe nggak separah itu sih... yg jelas skrg saya sudah nggak lagi di rumah looo... skrg sudah try to take over my life from sby *tapi semoga feel like home-nya tetep ada di kota full of stress ini*. JAKARTA IBU KOTA... akhirnya saya punya kesempatan untuk stay di sini untuk menyambung hidup... jujur nih dari dulu pengen bgt mengadu nasib di sini, tes2 yg sudah bejibun.. bolak balik harus ke jakarta *oh gumarang yg selalu menemani* bikin saya kepincut untuk hidup di kota ini. Hidup jauh dari rumah sebenarnya saya nggak pernah.. tapi saya harus keluar dari kenyamanan itu untuk bisa benar2 melihat dunia *hakhakhak ngomong opo toh nduk*.. disamping itu sebenaranya terlalu banyak yg akan menjadi rantai gajah bagi saya *hoho mengutip kata2 trainer saya, pak Fathulloh*.



"Terdepan, Terpercaya, Tumbuh Bersama Anda"
Mungkin pada bingung itu apaan ya?? Yup itu adalah tagline tempat saya menyambung hidup.. benar2 dunia yg saya tidak pernah bayangkan untuk saya jalani.. benar2 dunia baru yg terkadang masih banyak org heran kenapa anak teknik bisa nyasar kesini. Yup sekarang tiap hari saya akan bertemu dengan istilah2 baru yang jauh dari signal transmission, broadband tech. dll... yg akan saya temui adalah neraca, NPL, LDR, Loan dll... wew extremly different!! Tapi saya akan coba menjalani ini semua sebaik2nya... dan bagaimana planning saya kedepan?? biarlah itu jadi rahasia saya *maen rahasia2an ahhh*. Ya intinya saya terjun di bidang ini sekarang apapun proses yg saya jalani sebelumnya mungkin saat ini baru saja awal dari sesuatu yg pada akhirnya akan saya petik lebih besar nanti.. insya'Allah *mohon doanya*.

Seminggu sudah saya menjalani hari2 saya... bangun subuh langsung melakukan aktifitas pagi dan menuju tempat training *hehe mau ngomong kantor tapi belom lah*... terima materi yg penuh dengan kekuatan ekstra u/ mengubah endapan dalam kepala dan berusaha melihat sudut pandang sebagai seorang bankir. Susah ternyata mengubah semua itu, ya boleh lah di kelas cekikikan ketawa2.. ngisengin temen.. maenan kursi *spin mode* biar nggak bosennn. Untunglah selama 4 bulan ini makan disediakan, makan sepuasnyaa ampe kenyang.. *horrayyy program penggemukan badan!!*. Soree langsung pulang ke kosan!! *bajay oh bajay transportasi sehari2*. Ngomongin weekend.. hmm jatahnya ambassador & tanah abang tuh hehehe ya maklumlah kosan deket situ sih *beruntung sekali hehehe*.. ow iya ampe lupa weekend juga jatahnya cuci2 baju hahaha cuci baju ekstra tepatnya karena baju kantor yang super duper menyusahkan kalo dicuci *beratttt*.

Ya mungkin baru itu dulu ya yg baru sempet di share, hehe mau ke tanah abang nih.. mau ngelamar jadi preman tanah abang buat cari penghasilan tambahan wakakakakak *temen2 dah teriak2 nyuruh mandi tuh*.

Labels:

Saturday, March 28, 2009

:: Kenapa Namanya Tahu Tek?? ::

Hmmm.. nyam nyam.. huwenak tenan... Tahu tek-lah namanya. Makanan asli surabaya yg maknyus di lidah & perut (kadang bikin mules ahahaha). Singkatnya makanan ini terdiri dari lontong, tahu yg digoreng setengah mateng, kentang, telor dadar. Nah bahan2 itu di potong kecil2 (haha ya iyalah masa' mau dimakan bulat2), tapi motonginnya tuh nggak pake pisau tapi pake gunting... guntingnya bukan gunting kertas lo ya.. tapi gunting yg berat itu lo..hihi saya juga bingung ngomongnya gunting apaan ya (pokoknya pake gunting yg kalo penjual tahu tek ngguntingin tuh bahan2 bunyinya cetek cetek). Kalo ngomongin bumbu, nih makanan bumbunya petis & kacang yg diulek halus (mirip kaya' rujak kali ya... tapi beda)... hmmmm tambah krucuk2 nih perut saya. Weitss kalo semua uda siap.. jangan lupa bahan pelengkapnya... krupuk udang dan taugenya!! Mantabbb...

Nah kalo diatas saya ngomongin ttg bahan2nya, nah sekarang saya pengen ngomongin kenapa namanya tahu Tek. Sebenernya saya tertarik untuk ngebahas ini gara2 temen saya (sebut saja riris) yang pada suatu malam tiba2 telpon saya dari bandung, eh setelah ngobrol sana sini tiba2 dia nanya..
Pah, kenapa tahu tek namanya tahu tek??
Hahaha saya ditanyain kaya' gt ya benernya agak bingung2 juga, nahlo kenapa nih anak nanyain itu... Eh ternyata usut punya usut di kosan Riris lagi terjadi perdebatan ttg "Mengapa namanya tahu tek??" Kalo jawaban saya sih ya seperti yg saya tulis diatas bahwa bahan2 kaya' lontong, tahu dll tuh dipotong kecil2 pake gunting yg selalu bunyi cetek cetek. Nah di kosan Riris ternyata ada 2 pendapat sbb:
1. Tek tek diambil dari bunyi pedagang tahu tek keliling yg selalu mukulin wajan *tek tek tek tek gitulah kira2 bunyinya*

2. Tek tek diambil dari bunyi ketika penjual tahu tek motongin lontong, tahu dll seperti yg saya bilang sebelumnya
Mungkin sampai saat ini belom terjawab tuh pertanyaan.. hehee tapi saya yakin seyakin yakinnya kalo nama tahu tek diambil dari bunyi guntingnya.



Labels:

Sunday, February 22, 2009

:: Nice Chit Chat ::

Hehehe mungkin hanya org2 tertentu yg ngerti apa maksudnya. Yup saya hanya ingin berbagi sajah, berbagi sepenggal chit chat saya dengan my lovely mom hari ini. Alhamdulillah hari ini pencapaian kami sudah seperti ini... menoleh kebelakang pun saya hanya bisa tersenym lebar. Iya terkadang sesuatu yg dirasakan berat di awal (yah sejujurnya memang benar2 berat selama beberapa bulan) tapi dengan niat dan memohon kekuatan dari Sang pemberi Kekuatan Allah SWT semuanya bisa dilalui dengan baik, hmmm bahkan saya dapat bonus semakin luluhnya kekerasan hati org yg melahirkan saya tersebut sehingga pada akhirnya bisa mengikuti jejak langkah saya yang sebulan sebelumnya juga didahului oleh langkah yang sama okeh kakak saya... subhanallah. Semoga kami semua benar2 bisa diberikan kekuatan atas ini...amin.

"Adek... ternyata ibu sudah punya buanyak banget lo sejak kamu masih kecil, tapi ya kok baru kepanggilnya sekarang2 ini ya??" *sambil ibu saya dengan bangganya menunjukkan setumpukan harta karunnya, hehe benar2 kegirangan ibu saya melihat apa yg beliau kumpulkan ternyata sekarang akan berguna*

"Iya... gitu kok ya kepanggilnya harus dipaksa dulu... harus dibela2in ribut2 dulu lo" *hehehe respon saya dengan sedikit bergurau... hmmm dada ini rasanya plong...*

Labels:

Monday, February 09, 2009

:: Status FB yg Aneh ::

Kepala pusing... akhirnya bisa tidur cuman setengah jam eh trus nggak bisa tidur lagi... trus bingung enaknya ngapain ya?? yah alhasil isenglah ngecek status FB.. eh eh eh ternyata ada yg cukup menemani dan membuat malam saya jadi indah (sebenernya saya aja kali ya yg suka berimajinasi berlebih hohohoho) *lebay mode on =p... Kakak saya emang kadang2 suka aneh.. ini dia statusnya...

"Novita lagi mikiiiiir di depan laptop sambil ngintip ikan di aquarium yg suka lompat2 (tanya... knapa? nggak capek apa dah 2 hari gtu terus?)"
Salman respon: wah wah nov, ikannya yg 2 hari lompat2 terus apa kamunya yg 2 hari ngintipin ikan nie?
Dia respon: hwe hwe hwe moga2 ga bintilan yah :D
kesian ajah, ikannya dah sepertiga besar kuku
masih aja fitness tiap hari
maw jadi apa toh nak... nak...
Nono' respon: dasar!! mikir kok sambil ngintip ikan
Aneh,,
Dia respon: HAHAHAHA...
suruh siapa ikannya ada di depankuw
suer lucu deh no...
gemeeeeeessss...
hohohohoo...
pengen nggoreng aja...
(wah kan jadi sadish ketularan kamu!!!)
Adeknya ini respon: Ak gak bs tdur.. Eh iseng2 buka FB.. Lha kok comment mbkyuku yg kusayang yg kucinta bikin perutku loncat2 jg gr2 ktawa.. Huwakakak no no ono'2 ae (L0L)
Dia respon: wedew.... coba membayangkan perutmu loncat2...
kayak segede perutnya om jin yg di "jin dan jun" aja
hahahaha... guuud guuuud berarti kemajuan dunk kamu gendutan guuud guuuud...
^^v
Nono' respon: adik ama mbaknya podo ae,,,
aneh,,,


Tuh kan tetep ajah adeknya kena label aneh juga =( sama si nono'....

Labels:

Wednesday, February 04, 2009

:: Jangan Bangun Hidupmu pada Pondasi yg Labil ::

"sambil menunggu panggilan shalat subuh saya jadi teringat..."



Suatu hari saya petnah ber-chitchat ria dengan teman saya. Mmm biasalah itu sudah jadi rutinitas keseharian saya hehe pengganti kontak fisik yg saat ini sangat terbatas sekali bisa saya lakukan (yah ibaratnya saya sedang bersemedi hehehe). Iya.. mungkin percakapan kami intinya seperti ini..

"Hey..gimana kabar?? masih semangat??"

"Alhamdulillah..."

"Kamu gimana??"

"Alhamdulillah... sempet ngedropp sih tapi sekarang alhamdulillah udah naik lagi... uda semangat lagi"

"Iya kalo aku nggak semangat.. aku nggak bakalan bisa dapet apa yang aku cita2in donk buat orang2 yg aku sayangin"


Jawaban teman saya itu bikin saya berfikir... kemudian bertanya2

"kalau orang2 yang kita sayangi itu tiba2 tidak ada lantas bagaimana??"

Kemudian saya meyakinkan pada diri saya, sebenarnya selama ini hidup yang saya perjuangkan/jalani adalah tentang saya ataukah tentang orang lain. Setelah menganalisa dari sekian banyak keegoisan yang saya lakukan untuk mempertahankan yang saya yakini untuk dijalani...hmm saya cukup bersyukur ternyata setidaknya hidup saya masih tentang diri saya dan orang2 disekitar saya masih dalam zona aman disekililing saya, walaupun terkadang terseok-seok...sedikit menyakitkan u/ dirasakan. Iya menakutkan sekali buat saya jika apa yang kita bangun adalah untuk org lain (tentang org lain), kemudian orang2 itu hilang... nahlo trus kita akan berpijak pada siapa??


Saya juga pernah membaca tapi saya sudah lupa tepatnya dalam buku apa, berkata seperti ini...
"Jangan bangun hidupmu pada pondasi yang labil"
Labil disini saya definisikan pada sesuatu yg bisa datang dan pergi...


Labels:

Tuesday, February 03, 2009

:: Neuralgin oh Neuralgin ::

Aduhh.. nih kepala kenapa tiba2 kumat pusing?? Apa gara2 tadi ngomongin sesuatu yg agak mengganggu saya ya?? Huhuhuhu sepertinya iya, kepala ini brasa' kaya diajakin mikir yg berattt bgt... duhh stok Neuralgin abis pula *tambah pusing mode on. Iya saya udah kaya' addict ma obat ini, apalagi dulu jamannya sekolah-kuliah (wew brasa' uda lamaaa gt hehehe *tambah beban mode on) karena nih kepala tipe2 kalo mikir suka over padahal tanggulnya cekak yah alhasil sudah biasa kepala berasa kaya' di ketok ma palu. Eniwei ngomongin Neuralgin, nih obat maknyus bgt... wew kalo lagi pusinggggg minum nih obat langsung ma' cling yg ada di kepala lenyap musnah tak berbekas hehehe. Tapi emang pastinya semua yg namanya obat ada efek sampingnya.. so saya juga tidak menganjurkan orang lain untuk mengikuti jejak langkah saya yg sudah addict sama obat mujarab ini *staying alive campaign mode on (huwahahaha gak nyambung).

Nah gara2 kumat pusing tapi nggak ada stok obat... yah akhirnya kok jadi pengen browsing ttg Neuralgin. Eh ternyata eh ternyata Neuralgin tuh ada 2 versi yg lama dan yg baru, yg lama silver yg baru ya otomatis yg selain silver (huwehehehe biru kali ya?? dulu pernah sempet ngeliat di kosan temen). Hasil browsing ternyata ada org2 yg cocoknya sama yg lama, sama yg baru nggak mempan hehehehe dan setelah hasil penelusuran ternyata Neuralgin lama sama yg baru nih sama2 masih diproduksi. Neuralgin silver (lama) lebih dominan u/ sakit kepala dan kalo Neuralgin biru (baru) lebih dominan u/ flu, so kalo uda pada cocok sama yg lama bilang aja sama apotekernya minta Neuralgin yg silver.


"duh... sampai selesai nulis pun kepala ini masih get strong headache"

Labels:

Sunday, February 01, 2009

:: Cat's Award ::

Hoho... sebenernya udah lama nih dapet award (award pa tugas ya?? hehehe) dari temen saya niken yg lagi berkelana nun jauh disana. Surat tugasnya juga benernya di Virtual Pocket saya, bukan di BLOG ini... hehehe ntar deh tugasnya juga akan saya kerjakan di BLOG saya itu =D. Okay, ini dia awardnya... teret tetet....


Cat's Award


Aturan mainnya :
Cats Award khusus untuk perempuan
Sebarkan Cats Award kepada orang yang ingin kalian kasih
dan dengan bangga hati saya berikan awards ini kepada keluarga besar sayah Riris Novi, Tatin, Mbakuwww dan untuk selanjutnya lakukan sesuai dengan aturan main.



Ternyata hari ini : saya berhasil melakukan aktifitas pagi dan berakhir sarapan pecel di kota tetangga (kota bukan ya?? krik..krik)
Ternyata dia : sekarang tambah bikin saya klepek2 ajah *huwakakakak padahal cuman liat doank (astaghfirullah... jagalah hati hamba ya Allah)
Ternyata sekolah : bikin saya kangennnnnn * weits TIDAK MENYESAL mode on
Ternyata pacaran : tau' ah gelap.. enakan langsung dilamar huwekekekekekeke
Ternyata TTM itu : akan berakhir ANEH..
Ternyata semua cowok tuh : gak mau jawab ah * rahasia mode on =p
Ternyata semua cewek tuh : mikirnya ribettttttt hwehehehe *mengakui mode on
Ternyata cinta itu : parah bgt deh pokoknya
Ternyata coklat itu : bisa bikin saya.. makan lagi... makan lagi... makan lagi.. dan makan terussss
Ternyata hidup itu : lebih indah daripada mati masuk neraka... (garuk2.. mang pernah masuk neraka?? naudzubillah ya Allah)
Ternyata keberuntungan itu : cuman bonus
Ternyata mencintai itu : wajib hukumnya.. hohoho
Ternyata menangis itu : ma' plongggg...
Ternyata berharap itu : ke siapa dulu nih?? kalo ke org..mmm ati2 ajah deh, kalo ke the Almighty Allah.. ya memang ke Dia kali tempat kembalinya segala urusan =p

Labels:

Wednesday, January 28, 2009

:: Alhamdulillah Sudah 23 ::

Alhamduliilah... Allah masih berikan saya kesempatan untuk melanjutkan hitungan umur. Ntah apakah hitungan itu nantinya akan sampai pada 24 atau tidak.. hmm saya tidak akan pusing memikirkannya, tapi yang saya selalu inginkan sepanjang atau sependek apapun umur yang diberikan olehNya yang terpenting adalah saya selalu diberikan kesempatan untuk memperbaiki diri amin. Yup semoga dan semoga saya selalu punya media untuk melihat seberapa buruknya saya sebagai manusia serta selalu punya langkah untuk hari ini dan esok untuk jadi umat yang lebih baik. Atau bahkan semoga apa yang saya miliki bisa dijadikan oleh orang lain sebagai media yang bermanfaat amin, ya.. setidaknya dari keberadaan saya hal tersebut yg minimal selalu saya harapkan dapat berguna bagi orang lain.
Dan Allah menciptakan kamu dari tanah kemudian dari air mani, kemudian Dia menjadikan kamu berpasangan (laki-laki dan perempuan). Dan tidak ada seorang perempuanpun mengandung dan tidak (pula) melahirkan melainkan dengan sepengetahuan-Nya. Dan sekali-kali tidak dipanjangkan umur seorang yang berumur panjang dan tidak pula dikurangi umurnya, melainkan (sudah ditetapkan) dalam Kitab (Lauh Mahfuzh). Sesungguhnya yang demikian itu bagi Allah adalah mudah. [35:11]

Labels:

Saturday, January 17, 2009

:: New BLOG ::

ProudlY PresenT AnotheR BLOG

"Virtual Pocket"
..sit..turn on my lapie..push down the keyboard..this mind and feeling lead me..

Sunday, January 11, 2009

:: Beda Membuat Jadi Bahagia dan Mengajak Ikutan Bahagia ::

Judul yang aneh bukan?? perasaan sama aja.. hohoho. Tapi mungkin tidak sama buat saya, hehe jelaslah orang saya yang bikin *keukeh mode on.

Membuat jadi bahagia adalah keharusan tapi mengajak orang lain ikutan bahagia... wah itu nanti dulu, mungkin saya bisa katakan kalau itu pilihan. Mungkin pernah ada yang merasa bahwa standard untuk bahagia yang dimiliki jauh2 berbeda dengan yang orang lain punya sehingga mengajak orang lain ikut bahagia dirasa akan berujung mengusik orang lain maka dari itu saya katakan bahwa ini adalah pilihan. Perlu ditekankan bahwa standard bahagia tidak ada yang lebih baik atau lebih buruk antara yang satu dengan yang lain. Kemudian jika kita menbicarakan membuat jadi bahagia, bagi saya itu keharusan karena kita tidak lagi melihat diri kita sebagai acuan bahagia tapi orang lain yang sedang tidak bahagia. Mungkin sudah keliatan ya bedanya.. iya ini semua berdasar pada siapa yang menjadi acuan dan kondisi apa yang mendasarinya.


Monolog:

Menjadikan orang lain bahagia... *wah rasanya tenaga saya jadi berlipat ganda
Mengajak orang lain ikutan bahagia... *wew kenapa yang ada di kepala penuh dengan pertanyaan kecemasan yg berputar2 ttg org lain yak..

Labels:

Friday, December 12, 2008

:: Break Time "Dirty" Conversation without Intention ::


(Between me and my katrok friend in Balikpapan... )


(11:36:08 AM) ******kkim: hei
(11:36:12 AM) ******kkim: pa kabarnya bu
(11:36:32 AM) adiwenatb: buaekkkk...
(11:36:39 AM) adiwenatb: tapi masih nganggur
(11:36:39 AM) ******kkim:hahahaahaha
(11:36:43 AM) ******kkim:alhamdulillah
(11:36:44 AM) adiwenatb: koe piye??
(11:36:48 AM) ******kkim: hahhahahah
(11:36:56 AM) adiwenatb: wis dieksekusi ta?
(11:36:58 AM) ******kkim: aku ya gitu deh
(11:37:10 AM) ******kkim: uwes mari smp pretel kabeh awakku
(11:37:16 AM) ******kkim: hahhaha
(11:37:25 AM) ******kkim: wes seng penting luego mak plong
(11:38:21 AM) adiwenatb: hahaha..
(11:38:28 AM) adiwenatb: koe dikongkon macul ta??
(11:38:44 AM) adiwenatb: ojo2 koe sing mengeksekusi tanah garapan
(11:38:45 AM) ******kkim: gak trimo macul,,,dikon angon kebo sisan
(11:38:48 AM) ******kkim:wakakkakaka
(11:38:55 AM) adiwenatb: huwakakakakakak
(11:38:57 AM) adiwenatb: kacau...
(11:39:13 AM) ******kkim: yo ngene iki nek kumat entek obate
(11:39:24 AM) adiwenatb: hahaha...
(11:39:29 AM) adiwenatb: koe lagi break ta?
(11:39:32 AM) ******kkim: opo maneh ym-an nganggo boso jowo
(11:39:37 AM) adiwenatb: wis mangan kit kat ta?
(11:39:43 AM) ******kkim: wes ilang jaim ku koyo nek kene
(11:39:52 AM) adiwenatb: hahahaha
(11:39:58 AM) ******kkim: tak tokne kabeh jowoanku
(11:40:04 AM) ******kkim: kangen aku ngomong jowo
(11:40:16 AM) ******kkim: neng kene akeh seng ra mudeng
(11:40:18 AM) ******kkim: nek aku ngomong jowo
(11:40:28 AM) adiwenatb: yo wis... curahkan ning kene wis..
(11:40:31 AM) adiwenatb: ikhlasss aku
(11:40:38 AM) ******kkim: malah dikiro bule aku ngomong bahasa prancis
(11:40:45 AM) adiwenatb: huwakakakakaak
(11:40:48 AM) ******kkim: nek gak ngunu dikiro ngomong boso londo
(11:40:48 AM) adiwenatb: geblekkk
(11:40:53 AM) ******kkim:walah,,,tambah ngakak aku
(11:40:59 AM) adiwenatb: huwakakakak
(11:41:00 AM) ******kkim: padal aku ngomong boso jowo
(11:41:07 AM) ******kkim: seng kuasar lan guilani iku
(11:41:13 AM) adiwenatb: hahahaa
(11:41:33 AM) ******kkim: masalahe bule2 iku cuma ngrungokne aku ngomel2 boso jowo
(11:42:03 AM) adiwenatb: lha ning kono gak ono yg org jowo ta?
(11:42:04 AM) ******kkim: trus aku ditakoni "are you france"
(11:42:07 AM) adiwenatb: hahahah
(11:42:08 AM) ******kkim: hahahhah
(11:42:12 AM) ******kkim: titik
(11:42:16 AM) adiwenatb: koe gak njawab...
(11:42:19 AM) ******kkim: sok gaya arek2 jakarta iku
(11:42:27 AM) ******kkim: mosok ra ngerto boso jowo blas
(11:42:28 AM) adiwenatb: ya i'm french frise
(11:42:40 AM) adiwenatb: yo iyo lah neng...
(11:42:41 AM) ******kkim: cik endel'e
(11:42:44 AM) ******kkim: hahahhahah
(11:42:47 AM) adiwenatb: hahahaha
(11:42:49 AM) adiwenatb: hushhh
(11:42:52 AM) adiwenatb: arek iki...
(11:42:59 AM) adiwenatb: koe engko' disadap lo...
(11:43:05 AM) ******kkim: arek bandung barang yo gak ngerti,,,arek sumatra lan kaltim seng akeh
(11:43:17 AM) ******kkim: aku neng hotel iki
(11:43:22 AM) adiwenatb: byuh..
(11:43:25 AM) ******kkim: set.jam maneh mlebu
(11:43:28 AM) adiwenatb: plesiran bu'?
(11:43:36 AM) adiwenatb: lha lha kok ning hotel?
(11:43:47 AM) adiwenatb: weh ojo2 asramamu hotel?
(11:43:53 AM) ******kkim: lah kan pegawe T**** pancen neng hotel jeh
(11:43:58 AM) ******kkim: soale gak ono tanahe
(11:44:03 AM) adiwenatb: huwakakakakk..
(11:44:06 AM) adiwenatb: byuhhhh
(11:44:08 AM) ******kkim: ket petama lak neng hotel to
(11:44:15 AM) adiwenatb: eyalah...
(11:44:29 AM) ******kkim: yo suwe2 wes biasa kok
(11:44:40 AM) ******kkim: biyen aku ra iso ***** d wc duduk
(11:44:44 AM) adiwenatb: hahahaha
(11:44:45 AM) ******kkim: saiki gaa pek,,
(11:44:47 AM) adiwenatb: jambretttt
(11:44:50 AM) ******kkim: aku wes lancar jaya
(11:44:56 AM) adiwenatb: nggilani pekkk....
(11:44:56 AM) ******kkim: ***** neng wc duduk
(11:44:58 AM) ******kkim: wakakakaka
(11:44:59 AM) adiwenatb: ndesoooooooo
(11:45:11 AM) adiwenatb: yo baguslah....
(11:45:21 AM) ******kkim: gak trimo ndeso
(11:45:24 AM) ******kkim: kuatrok pol
(11:45:30 AM) adiwenatb: huakakakakakkkk../
(11:45:37 AM) adiwenatb: aduh duh duh....
(11:45:40 AM) adiwenatb: parahhhhhhhh
(11:45:58 AM) adiwenatb: ojo2 koe yo gak iso turu le' gak ngadek??
(11:46:04 AM) adiwenatb: huwakakakakak
(11:46:18 AM) ******kkim: hahhahah
(11:46:35 AM) ******kkim: tp yo tetep nek masalah panganan aku bingung
(11:46:40 AM) ******kkim: menue uakeh pol
(11:46:44 AM) adiwenatb: mangane ojo2 yo wis gak sego saiki??
(11:46:51 AM) ******kkim: molak-malik buku menu suwe tenan
(11:47:02 AM) ******kkim:ealah,,tibakne seng tak pilih pancet ae
(11:47:07 AM) ******kkim: rawon,soto,
(11:47:13 AM) ******kkim: nasgor ikan asin
(11:47:18 AM) adiwenatb: huakakakakakk
(11:47:19 AM) ******kkim: nasi timbel
(11:47:28 AM) ******kkim: sego sambel telor ceplok
(11:47:36 AM) ******kkim: wes menu2 iku tok seng aku kolu
(11:47:43 AM) ******kkim: oh yo situk maning
(11:47:48 AM) ******kkim: cah kangkung
(11:47:52 AM) ******kkim: liyane aku ra doyan
(11:47:57 AM) ******kkim: panganan opo iku
(11:47:59 AM) ******kkim: aneh2
(11:47:59 AM) adiwenatb: emange liyane opo?
(11:48:17 AM) ******kkim: yo biasa japanese food
(11:48:18 AM) adiwenatb: mbok... yo kirimen ning kene la' ta' entekno jeh
(11:48:21 AM) ******kkim: italia enek
(11:48:24 AM) ******kkim: cino enek
(11:48:31 AM) ******kkim: panganane wong londo2 ngunu
(11:48:48 AM) ******kkim: wes mbasio terkenal larang lan mewah aku ra doyan
(11:49:02 AM) ******kkim: jek enak nasgor ikan asin favoritku
(11:49:05 AM) ******kkim:hahahhahahah
(11:49:05 AM) adiwenatb: yo ancene dasare wong katrok arep piye maneh
(11:49:11 AM) ******kkim: iku menu kebangsaanku d kene
(11:49:21 AM) ******kkim: sampek apal kabeh wng restorane
(11:49:28 AM) adiwenatb: hahaha....
(11:49:30 AM) ******kkim: nek aku senengane pesen kuwi
(11:49:31 AM) ******kkim: hahahhaha
(11:49:50 AM) adiwenatb: lha iyo iku wong restorane padahal wis gak kolu masak iwak asin
(11:50:26 AM) adiwenatb: lha iki kok ono wong katrok sing datang tak diundang njaluk persediaan iwak asin...
(11:50:33 AM) adiwenatb: owalah yo2.... geblek...
(11:50:49 AM) ******kkim: hahhahaha
(11:50:52 AM) ******kkim:iyooooooooooooooooooooooo
(11:50:58 AM) ******kkim:bahne,,,enak pek sumpah
(11:51:08 AM) ******kkim: iwak asine di pecah cilik2
(11:51:15 AM) ******kkim: diurap karo sego gorenge
(11:51:21 AM) adiwenatb: byuh...
(11:51:23 AM) ******kkim: sumpah enak pol kon
(11:51:29 AM) ******kkim: karo endok ceplok
(11:51:33 AM) ******kkim: lan ayam tepung
(11:51:36 AM) adiwenatb: sumpah... bocah..bocah...
(11:51:40 AM) ******kkim: plus sawi
(11:51:41 AM) ******kkim:wuihhhhhhhhhhhh
(11:51:46 AM) ******kkim: mantab iku tenan
(11:51:52 AM) adiwenatb: gak karo cachan lombok?
(11:52:54 AM) ******kkim:iyooooooooooooooooo
(11:52:59 AM) ******kkim: iku barang
(11:53:05 AM) ******kkim: wes mantab tenan iku
(11:53:14 AM) adiwenatb: ngombene opo?
(11:53:20 AM) adiwenatb: yo aneh2 pisan menune?
(11:54:22 AM) ******kkim: aku senengane es teh
(11:54:24 AM) ******kkim:wakakakkaka
(11:54:32 AM) ******kkim: minuman khas kesayanganku
(11:54:40 AM) ******kkim: wakakakka
(11:54:52 AM) adiwenatb: koe tambah lemu ta gak?
(11:55:25 AM) ******kkim: gak pek
(11:55:31 AM) ******kkim: susune ra cocok
(11:55:35 AM) ******kkim: wakakakak
(11:55:38 AM) adiwenatb: huakakakakak
(11:55:45 AM) ******kkim: ra enek bedoe karo kuliah ngene
(11:55:49 AM) adiwenatb: ning kono sing di gawe susune boyo ta?
(11:55:52 AM) ******kkim: sinau tok isine
(11:55:56 AM) ******kkim: tembelek opo iki
(11:56:02 AM) ******kkim: gak
(11:56:02 AM) adiwenatb: huakakakakak
(11:56:06 AM) ******kkim: susune kingkong
(11:56:10 AM) adiwenatb: huakakakakaka
(11:56:13 AM) adiwenatb: jambret
(11:56:17 AM) adiwenatb: rusakkkkkk
(11:57:40 AM) ******kkim: ya ampun ukhti
(11:57:42 AM) ******kkim: istighfar ukhti
(11:57:45 AM) ******kkim: wakakakka
(11:57:46 AM) adiwenatb: huwakakakaka
(11:57:50 AM) adiwenatb: eh iyo pek..
(11:57:57 AM) adiwenatb: saiki wayahe kajian pek...
(11:58:01 AM) adiwenatb: iki lo jumat...
(11:58:22 AM) ******kkim: mbok pikir
(11:58:28 AM) ******kkim: aku ben kamis enek mentoring
(11:58:34 AM) adiwenatb: owww....
(11:58:36 AM) ******kkim: mesti kobong aku kesindir terus
(11:58:43 AM) adiwenatb: huwakakakakak....
(11:58:44 AM) ******kkim: gara2 guyu ku koyo mak lampir
(11:58:46 AM) ******kkim: buanter
(11:58:51 AM) adiwenatb: geblek...
(11:58:58 AM) ******kkim: minggu ngarep aku ra teko
(11:59:01 AM) ******kkim: soale temae
(11:59:11 AM) ******kkim: ada perilaku wanita yg baik dan benar
(11:59:18 AM) adiwenatb: koe iki lo yo wis ning panggon high class ngono jek pencilakan
(11:59:21 AM) ******kkim: emoh aku iso2 kenek terus iki
(11:59:30 AM) ******kkim: gak kok
(11:59:35 AM) ******kkim: cuma petakilan ae
(11:59:42 AM) adiwenatb: huwakakaka podo ae...

Labels:

Sunday, December 07, 2008

MyPersonality.info Badge

Click to view my Personality Profile page

Introverted (I)

Introversion is a preference to focus on the world inside the self. Introverts tend to be quiet, peaceful and deliberate and are not attracted to social interactions. They prefer activities they can do alone or with one other close friend, activities such as reading, writing, thinking, and inventing. Introverts find social gatherings draining.

Introvert Characteristics
  • Energized by time alone
  • Private
  • Keeps to self
  • Quiet
  • Deliberate
  • Internally aware
  • Fewer friends
  • Prefer smaller groups
  • Independent
  • Not socially inclined
  • Enjoys solitude
  • Thinks before speaking

Intuition (N)

Intuition refers to how people process data. Intuitive people focus on the future and the possibilities. They process information through patterns and impressions. They read between the lines, they are abstract thinkers.

Intuitive Characteristics
  • Future-focused
  • Sees possibilities
  • Inventive
  • Imaginitive
  • Deep
  • Abstract
  • Idealistic
  • Complicated
  • Theoretical

Feeling (F)

Feeling refers to how people make decisions. Feeling people are subjective and make decisions based on principles and values. They are ruled by their heart instead of their head. Feeling people judge situations and others based on feelings and extenuating circumstances.

Feeling Characteristics
  • Decides with heart
  • Dislikes conflict
  • Passionate
  • Driven by emotion
  • Gentle
  • Easily hurt
  • Empathetic
  • Caring of others
  • Warm

Judging (J)

Judging is the preference outwardly displayed. Judging does not mean "judgmental". Judging people like order, organization and think sequentially. They like to have things planned and settled. Judging people seek closure.

Judging Characteristics
  • Decisive
  • Controlled
  • Good at finishing
  • Organized
  • Structured
  • Scheduled
  • Quick at tasks
  • Responsible
  • Likes closure
  • Makes plans

Monday, December 01, 2008

:: 18 - 26 Nop Road to Jakarta-Jogja ::

Wew... i luv this tour. Actually this tour wasnt for fun or for spend my leisure time, this tour was for attending a series test of company recruitment.. hmm but i feel so fun... really2 fun. My first destination was jakarta, i wasnt going by my self.. my friend, riris (daughter from my first wife ini drama keluarga), had a same direction with me.. so both of us was venturing togather in jakarta. Hihihi.. she just liked my guide there, coz i had trouble with direction in unfamiliar city... even i had been made clear of that by her.. it didnt work at all.. hahaha what a poor me!!

In jakarta.. for indosat recruitment actually we had to go to UI-Depok, coz the test was held there. Our train arrived in jakarta at 7.30.. then we went to our friend's place (mamah ndut's place) to drop our luggage, actually just my luggage... a lot of clothing inside, so i just took a pair of shirt for test and clothing then we went ahead to depok. In Depok we staied at afi's house, riris's friend, she also helped us for the direction to UI-Depok... hehe again n again that worked just for riris. First, i thought that the test would be held just a day.. hmmm unfortunately the test was held in 3 days with the elimination system each day to continue to the next day. The announcement was announced at 5.00, alhamdulillah my name was written there so i could go ahead to the second day. That was a good news but i hadnt prepared shirt for the next day.. "oh no.. just brought a pair and i dropped others "exessive luggage" in jakarta". It was a shame for me.. and riris always teased me about that... haha and you know, i borrowed riris's shirt for the next day.. hoho what a proper color for me.. "if u dont mind giving that shirt for me pleaseee".. i feel so lucky with that shirt because i passed that day and continued to the third day for interview, sound better if i called psychological interview.. coz the interviewer brought the result of my psychological test from the second day test and asked me a lot of thing about my self about my progress as a person who passed a lot of thing. Honestly, before i attended the interview .. i was so nervous.. because i knew that it would explore my personality... and i really2 feel worried with my psychological test. Oh..ya.. i went to Depok by economy train, they called KRL (Kereta Listrik), with Rp 1500 i could go jakarta-Depok.. wew so chip.. nevertheless we had to watch out with people around us because there was a lot of people inside the train till we couldnt move freely. I was become the last candidate for interview... hohoho the room just like my own stage... i hope i was become the last candidate who impress the interviewer with my great answear.. Aminnn ^_^. About 30 minutes later interview was finish.. and i went to UI station by ojek... hmm i feel so lucky coz there was a lot of free seat in KRL. The planning for that day was going to gambir and Soekarno-Hatta airport... Gambir was a place to say good bye with Riris, she get a job in Bandung..somewhere outhere from me (hiks.. that was dissatisfied farewell... i hope we'll see again soon)..then in hurry went to airport... for say good bye with mamah bul2, my friend, she have a trip to finland... hahaha what a lucky girl!! Hmmm...that looked like a long route ya??.. but Dita and me still had a long journey to buy Jogja ticket in gambir and went home by bussway...transit..transit... transit in some busway shelter that i couldnt remember at all.

Yuhu... my business in Jakrta was done.. that meant i could continue my tour to Jogja. I took first train to jogja... at 06.30 then i arrived at 14.30. In Jogja i staied at Ruri's house, the twin of my sister's friend whose name is Nono'". Ruri's picked me from Jogja station then she took me for lunch..hoho actually it was breakfast for me. Hmm... lunch time togather with her was enough to make both of us enjoy to adapt with each other. I just thought hmm i was with the strange person in jogja... first, i had to make sure that i wouldnt be in danger to be with her.. (huwakakakak just kidding sapiiiiii.... miss u!!!). Pertamina was be my final destination of my tour... yipiiieee i was feel so free by motorcycle... hoho i went to atmajaya for the test by motorcycle... it was a chance for me to go around jogja with no exact direction... hihihi the rain on the evening made my day so perfect...hoho sopping with rain. In this test... alhamdulillah i pass!! Hohoho.. came home and looked ruri's worried face of me... hehehe pushed me to laugh and laugh (dasar... dirimuw cupu!!). Next.. i had a free day and i planned to spend my time in malioboro... yup bought something for my sister and my father..huhuhu except for my mother coz we had extremly different in interest of thing. Wew looked around malioboro alone.. did the market game.. yup bargain!! Then i went back to ruri's home but i looked for lunch first... hohoho bakso quite enough for me. OK... my train was at 16.00, ruri's drove me there an hour before.. yup.. that's time for say goodbye with sapiiiii.

Hohoho... i planned for relax in train.. but something shocked me, my sheatmate was a punker. Oh my God, it was so terrible... that guy was strange with freakish style..huhuhu.. made me crazy. I tried to feel enjoy with this unusual condition, we had a lot of conversation. Actually he told me more about his self... made me so amazing how could this guy tell me a lot of thing about his self?? By the time.. that made me respect on this strange guy, wehehe you know.. the passanger looked on us with their question mark face.. "how come this girl and this punker look so close to each other??".. But actually, i really2 do didnt feel so comfort during that time... fiuh i was so tired.

Mmm... i think it's enough to tell about my travelin.. hihi.. I'm gonna miss that!!

Sunday, November 09, 2008

:: Victory Speech "Barack Obama" ::

"Yes We Can".. and then "Change"... also "We Belive In"... hmm what great jargon for take over a victory!! Barack Obama spoke to the world from his home city of Chicago as he became the first black president of the United States. And here we go with his victory speech (hohoho... i think someday i can do the same thing... "give my victory speech".. it will be so amazing...):

"Hello, Chicago.

"If there is anyone out there who still doubts that America is a place where all things are possible, who still wonders if the dream of our founders is alive in our time, who still questions the power of our democracy, tonight is your answer.

"It's the answer told by lines that stretched around schools and churches in numbers this nation has never seen, by people who waited three hours and four hours, many for the first time in their lives, because they believed that this time must be different, that their voices could be that difference.

"It's the answer spoken by young and old, rich and poor, Democrat and Republican, black, white, Hispanic, Asian, Native American, gay, straight, disabled and not disabled, Americans who sent a message to the world that we have never been just a collection of individuals or a collection of red states and blue states.

"We are, and always will be, the United States of America.

"It's the answer that led those who've been told for so long by so many to be cynical and fearful and doubtful about what we can achieve to put their hands on the arc of history and bend it once more toward the hope of a better day.

"It's been a long time coming, but tonight, because of what we did on this date in this election at this defining moment, change has come to America.

"A little bit earlier this evening, I received an extraordinarily gracious call from Senator McCain.

"Senator McCain fought long and hard in this campaign. And he's fought even longer and harder for the country that he loves. He has endured sacrifices for America that most of us cannot begin to imagine. We are better off for the service rendered by this brave and selfless leader.

"I congratulate him; I congratulate Governor (Sarah) Palin for all that they've achieved. And I look forward to working with them to renew this nation's promise in the months ahead.

"I want to thank my partner in this journey, a man who campaigned from his heart, and spoke for the men and women he grew up with on the streets of Scranton and rode with on the train home to Delaware, the vice president-elect of the United States, Joe Biden.

"And I would not be standing here tonight without the unyielding support of my best friend for the last 16 years, the rock of our family, the love of my life, the nation's next first lady Michelle Obama.

"Sasha and Malia I love you both more than you can imagine. And you have earned the new puppy that's coming with us to the new White House.

"And while she's no longer with us, I know my grandmother' s watching, along with the family that made me who I am. I miss them tonight. I know that my debt to them is beyond measure.

"To my sister Maya, my sister Alma, all my other brothers and sisters, thank you so much for all the support that you've given me. I am grateful to them.

"And to my campaign manager, David Plouffe, the unsung hero of this campaign, who built the best - the best political campaign, I think, in the history of the United States of America.

"To my chief strategist David Axelrod who's been a partner with me every step of the way. To the best campaign team ever assembled in the history of politics, you made this happen and I am forever grateful for what you've sacrificed to get it done.

"But above all, I will never forget who this victory truly belongs to. It belongs to you. It belongs to you.

"I was never the likeliest candidate for this office.

"We didn't start with much money or many endorsements.

"Our campaign was not hatched in the halls of Washington. It began in the backyards of Des Moines and the living rooms of Concord and the front porches of Charleston.

"It was built by working men and women who dug into what little savings they had to give 5 and 10 and 20 to the cause.

"It grew strength from the young people who rejected the myth of their generation's apathy, who left their homes and their families for jobs that offered little pay and less sleep.

"It drew strength from the not-so-young people who braved the bitter cold and scorching heat to knock on doors of perfect strangers, and from the millions of Americans who volunteered and organised and proved that more than two centuries later a government of the people, by the people, and for the people has not perished from the Earth.

"This is your victory.

"And I know you didn't do this just to win an election. And I know you didn't do it for me.

"You did it because you understand the enormity of the task that lies ahead. For even as we celebrate tonight, we know the challenges that tomorrow will bring are the greatest of our lifetime - two wars, a planet in peril, the worst financial crisis in a century.

"Even as we stand here tonight, we know there are brave Americans waking up in the deserts of Iraq and the mountains of Afghanistan to risk their lives for us.

"There are mothers and fathers who will lie awake after the children fall asleep and wonder how they'll make the mortgage or pay their doctors' bills or save enough for their child's college education.

"There's new energy to harness, new jobs to be created, new schools to build, and threats to meet, alliances to repair.

"The road ahead will be long. Our climb will be steep. We may not get there in one year or even in one term. But, America, I have never been more hopeful than I am tonight that we will get there.

"I promise you, we as a people will get there.

"There will be setbacks and false starts. There are many who won't agree with every decision or policy I make as president. And we know the government can't solve every problem.

"But I will always be honest with you about the challenges we face. I will listen to you, especially when we disagree. And, above all, I will ask you to join in the work of remaking this nation, the only way it's been done in America for 221 years - block by block, brick by brick, calloused hand by calloused hand.

"What began 21 months ago in the depths of winter cannot end on this autumn night.

"This victory alone is not the change we seek. It is only the chance for us to make that change. And that cannot happen if we go back to the way things were.

"It can't happen without you, without a new spirit of service, a new spirit of sacrifice.

"So let us summon a new spirit of patriotism, of responsibility, where each of us resolves to pitch in and work harder and look after not only ourselves but each other.

"Let us remember that, if this financial crisis taught us anything, it's that we cannot have a thriving Wall Street while Main Street suffers.

"In this country, we rise or fall as one nation, as one people. Let's resist the temptation to fall back on the same partisanship and pettiness and immaturity that has poisoned our politics for so long.

"Let's remember that it was a man from this state who first carried the banner of the Republican Party to the White House, a party founded on the values of self-reliance and individual liberty and national unity.

"Those are values that we all share. And while the Democratic Party has won a great victory tonight, we do so with a measure of humility and determination to heal the divides that have held back our progress.

"As Lincoln said to a nation far more divided than ours, we are not enemies but friends. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection.

"And to those Americans whose support I have yet to earn, I may not have won your vote tonight, but I hear your voices. I need your help. And I will be your president, too.

"And to all those watching tonight from beyond our shores, from parliaments and palaces, to those who are huddled around radios in the forgotten corners of the world, our stories are singular, but our destiny is shared, and a new dawn of American leadership is at hand.

"To those - to those who would tear the world down: We will defeat you. To those who seek peace and security: We support you. And to all those who have wondered if America's beacon still burns as bright: Tonight we proved once more that the true strength of our nation comes not from the might of our arms or the scale of our wealth, but from the enduring power of our ideals: democracy, liberty, opportunity and unyielding hope.

"That's the true genius of America: that America can change. Our union can be perfected. What we've already achieved gives us hope for what we can and must achieve tomorrow.

"This election had many firsts and many stories that will be told for generations. But one that's on my mind tonight's about a woman who cast her ballot in Atlanta. She's a lot like the millions of others who stood in line to make their voice heard in this election except for one thing: Ann Nixon Cooper is 106 years old.

"She was born just a generation past slavery; a time when there were no cars on the road or planes in the sky; when someone like her couldn't vote for two reasons - because she was a woman and because of the colour of her skin.

"And tonight, I think about all that she's seen throughout her century in America - the heartache and the hope; the struggle and the progress; the times we were told that we can't, and the people who pressed on with that American creed: Yes we can.

"At a time when women's voices were silenced and their hopes dismissed, she lived to see them stand up and speak out and reach for the ballot. Yes we can.

"When there was despair in the dust bowl and depression across the land, she saw a nation conquer fear itself with a New Deal, new jobs, a new sense of common purpose. Yes we can.

"When the bombs fell on our harbour and tyranny threatened the world, she was there to witness a generation rise to greatness and a democracy was saved. Yes we can.

"She was there for the buses in Montgomery, the hoses in Birmingham, a bridge in Selma, and a preacher from Atlanta who told a people that 'We Shall Overcome'. Yes we can.

"A man touched down on the moon, a wall came down in Berlin, a world was connected by our own science and imagination.

"And this year, in this election, she touched her finger to a screen, and cast her vote, because after 106 years in America, through the best of times and the darkest of hours, she knows how America can change.

"Yes we can.

"America, we have come so far. We have seen so much. But there is so much more to do. So tonight, let us ask ourselves - if our children should live to see the next century; if my daughters should be so lucky to live as long as Ann Nixon Cooper, what change will they see? What progress will we have made?

"This is our chance to answer that call. This is our moment.

"This is our time, to put our people back to work and open doors of opportunity for our kids; to restore prosperity and promote the cause of peace; to reclaim the American dream and reaffirm that fundamental truth, that, out of many, we are one; that while we breathe, we hope. And where we are met with cynicism and doubts and those who tell us that we can't, we will respond with that timeless creed that sums up the spirit of a people: Yes, we can.

"Thank you. God bless you. And may God bless the United States of America."

Labels:

Monday, October 20, 2008

:: Thanx Allah for The Hijab ::

A month before was the great Ramadhan for me..the best ramadhan i've ever had. Allah taught me a lot of thing... especially about a faith. Spontaneously.. He gave me an extraordinary faith into my heart till something impossible could become possible.. He gave me a power to really2 "break the rule" of my usually life.

I always pray that it will be new and strong beginning for my life cos i know tomorrow will be harder than today even yesterday. Ramadhan have passed away... hehe i think i have to try harder than before cos there isnt proper moment to close on Allah. Thanx for all of u who supported me to become a new one...who was crying for my struggling in the beginning... who have toughen me when i was down....

"finally... thanx Allah for the hijab"

Sunday, October 19, 2008

::Kos2an's soundtrack::

Wew... what a great phase of life. Up and down in the beginning... now go steady and hope will never getting worse. High dedication for u who have an emotional conversation with me a couple week before.. Yup God choose us for know something more.. dont ever go away and forget everything that we've made.. just wait and see that day, the day when everyone go back.. people around us are perfect!!remember that.. and i'll prove that!! Then.. the song especially for my people who concern in drama keluarga...


Ipang - Sahabat Kecil

Baru saja berakhir
Hujan di sore ini
Menyisakan keajaiban
Kilauan indahnya pelangi

Tak pernah terlewatkan
Dan tetap mengaguminya
Kesempatan seperti ini
Tak akan bisa di beli

Bersamamu kuhabiskan waktu
Senang bisa mengenal dirimu
Rasanya semua begitu sempurna
Sayang untuk mengakhirinya

Melawan keterbatasan
Walau sedikit kemungkinan
Tak akan menyerah untuk hadapi
Hingga sedih tak mau datang lagi

Bersamamu kuhabiskan waktu
Senang bisa mengenal dirimu
Rasanya semua begitu sempurna
Sayang untuk mengakhirinya

Janganlah berganti
janganlah berganti
janganlah berganti
Tetaplah seperti ini

janganlah berganti
janganlah berganti
Tetaplah seperti ini




Sindentosca - Kepompong

Dulu kita sahabat
Teman begitu hangat
Mengalahkan sinar mentari

Dulu kita sahabat
Berteman bagai ulat
Berharap jadi kupu-kupu

Bridge:
Kini kita berjalan berjauh-jauhan
Kau jauhi diriku karena sesuatu
Mungkin ku terlalu bertindak kejauhan
Namun itu karena ku sayang

Reff :
Persahabatan bagai kepompong
Mengubah ulat menjadi kupu-kupu
Persahabatan bagai kepompong
Hal yang tak mudah berubah jadi indah
Persahabatan bagai kepompong
Maklumi teman hadapi perbedaan
Persahabatan bagai kepompong
na .. na ..